Sporting Neerpelt Badminton Club

Info & nieuws

Ben je op zoek naar een leuke hobby? Een sport waarin je je samen met je vrienden helemaal kunt uitleven? Dan is badminton misschien wel iets voor jou!

Bij badmintonclub Neerpelt heb je de kans om heel wat bij te leren over badminton. Elke woensdag staan onze trainers klaar om jullie de basis van badminton bij te brengen. Eenmaal de smaak te pakken kom je er snel achter dat deze sport meer is dan zomaar tegen een pluimpje te slaan. Het is een combinatie van fysiek, techniek en tactiek die een complete speler maken. Op alle vlakken proberen onze trainers jou dan ook bij te staan om je hierin vooruit te helpen.

Maar in de eerste plaats staat bij ons plezier maken centraal. We proberen je vooral een omgeving aan te bieden waar je samen met je vrienden kunt ontspannen en nieuwe mensen kunt leren kennen. Tijdens het seizoen zorgen dan we ook voor enkele leuke uitstapjes waarbij we de teamspirit willen versterken.

Ben je nog steeds niet helemaal overtuigd? Kom dan gewoon eens een kijkje nemen op één van onze trainingen. Je bent altijd welkom om eens te komen meespelen om te kijken of badminton iets voor jou is! Bij onze club bieden we je de mogelijkheid om drie keer te testen, waarbij je gebruik kan maken van het materiaal van de club. Wie weet ben je dan vetrokken om, zoals vele van onze jeugdspelers, voor jaren van een sport te genieten samen met al onze clubspelers.

Naast de mogelijkheid om te trainen bij onze club, kan je ook gewoon recreatief komen badmintonnen. Vind je niet direct een medespeler? Kom gewoon op woensdag vanaf 20u naar de sporthal, genoeg recreanten die graag een pluimpje met je slaan. Badminton is de ideale manier om je fysiek en mentaal helemaal uit te leven!

Heb je nog vragen of heb je graag nog wat meer informatie, aarzel dan zeker niet om iemand van het bestuur of leden van onze club aan te spreken. Wij helpen je graag verder met al je vragen!

 

Badminton, iets voor jou?
Ben je op zoek naar een leuke hobby? Een sport waarin je je samen met je vrienden helemaal kunt uitleven? Dan is badminton misschien wel iets voor jou! En de eerste 3 keer mag je gewoon gratis proberen!
Competitie
Bekijk hier de competitieploegen van Sporting Neerpelt badminton club
Badmintonclub Neerpelt bestaat 40 jaar
Dit jaar viert Badminton Club Neerpelt haar 40-jarig bestaan. Zaterdag 9 april werd dit gevierd samen met oud-bestuursleden, oud-trainers, clubspelers en het huidige bestuur en trainers in O.C. De Vranken

Nieuws

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Op 11 en 18 januari houden we instapmomenten voor recreanten.
- Tom Vanherk, voorzitter SNBC.